Stöd Ukraina på alla sätt du kan

Situationen i Ukraina är fasansfull. Ryssland har invaderat ett fredligt, demokratiskt land och ukrainarna kämpar för sina liv och sin frihet, därutöver demokratin och i förlängningen hela Europas öde. Nu räknas alla insatser. Stötta dem på de sätt du kan.

Förutom att göra vad jag kan som privatperson, har jag bestämt mig för att skänka 15 kronor för varje exemplar av mina böcker som beställs här via min hemsida. Pengarna går direkt till Ukrainska ambassaden i Sveriges insamling för humanitär hjälp. Jag skriver även in ett personligt tack i boken. (Klicka här.)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s