Intervju i Aktuell säkerhet

Hur växte idén till boken fram? 

– Jag och min man har bollat idén om en bok på preppertema under ett par års tid, särskilt när vi har varit lediga och ute och vandrat. Sen får jag så klart mycket inspiration från mitt jobb på 4C Strategies, där jag regelbundet leder övningar kring precis sådana här scenarier. Hur ska verksamheten upprätthållas om elen försvinner under flera timmar och viktig infrastruktur slutar fungera? Men i övningarna är det ofta en ganska hög strategisk nivå, i arbetet med boken har det varit väldigt intressant att mejsla ut hur en sådan händelse påverkar vanliga människor i verkliga situationer.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s