”ett intressant, intelligent sätt att skriva”

”Så får vi följa Adams och Jasminas vitt skilda annorlunda äventyr, där vi i några kapitel får läsa om strapatserna i fjällen och sedan tar del av lite mer känslosamma utmaningar i form av Jasminas ovissa färd till Kroatien. Förhoppningsvis för att möta sin far.

Den ständiga växlingen mellan de två tonåringarnas upplevelser gör att det inte är tråkigt en enda sekund när jag plöjer igenom boken. Faktum är att jag gång på gång funderar på när jag ska få reda på mer gällande den andra parten som jag lämnat bara några sidor tidigare, något som jag tycker kännetecknar en bra plan för händelseförloppet och ett intressant, intelligent sätt att skriva.”

Läs hela på bloggen Vardagsprepping


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s